Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Once again TOP 10: Bright Plus is opnieuw een Best Workplace!

Ook dit jaar mag Bright Plus zich een Great Place to Work noemen. In 2024 staan we met een 5e plaats opnieuw in de top tien van de beste werkgevers in België: een titel die we opnieuw met veel trots dragen.

1 min. leestijd

Succes begint met gelukkige medewerkers

Bij Bright Plus zijn we ervan overtuigd dat succes begint met gelukkige medewerkers. “We geloven sterk dat je pas echt succesvol kunt zijn wanneer je medewerkers gelukkig zijn”, aldus Linda Cappelle, Algemeen Directeur van Bright Plus. “Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Zij zijn de ‘Plus’ in Bright Plus. Het ontvangen van deze erkenning is een bevestiging dat onze inspanningen en investering in welzijn en werknemerstevredenheid het meer dan waard zijn.”

Bij de beoordeling van Best Workplace wordt niet alleen gekeken naar de missie en visie van het bedrijf, maar ook of medewerkers de kans krijgen om te groeien, gehoord worden en zich thuis voelen binnen de organisatie. “Dankzij het onderzoek van Great Place to Work kunnen we regelmatig de vinger aan de pols houden en de behoeften van onze medewerkers detecteren”, vervolgt Linda. “We creëren een proces waarbij we samen met onze medewerkers verbeterpunten identificeren en oplossingen aanreiken. Dit is een continue cyclus van verbetering waar we jaarlijks op inzetten.”

Once again, TOP 10!

De titel Best Workplace prijkt nu opnieuw bij Bright Plus. Dit toont aan dat het bedrijf welzijn op het werk als een echte prioriteit beschouwt, maar maakt ook duidelijk dat Bright Plus een aantrekkelijke organisatie is om voor te werken en mee samen te werken. Klanten en kandidaten kunnen rekenen op het engagement van een bedrijf vol enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die 100% inzetten voor elke opdracht.

 

Meerwaarde voor iedereen

Volgens Linda wordt de erkenning als Best Workplace gezien als een meerwaarde voor zowel klanten als medewerkers: “Voor onze klanten betekent het dat ze kunnen samenwerken met een bedrijf vol gedreven en gemotiveerde professionals. En voor onze medewerkers toont het onze inzet om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelt.” Dit resultaat onderstreept de kracht van het investeren in mensen en in een positieve, inclusieve en stimulerende bedrijfscultuur.