Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de Events

Jobbeurs KU Leuven campus Antwerpen

Jobbeurs KU Leuven campus Antwerpen

Student of alumni bij KUL en binnenkort op zoek naar jouw eerste job? Breng de consultants van Bright Plus dan een bezoekje tijdens de jobbeurs op 20 maart.

Wat is de jobbeurs?

KU Leuven Faculteit Letteren organiseert jaarlijks de jobbeurs in Antwerpen voor hun professionele bachelors en graduaten die dat academiejaar zullen afstuderen. Hét ideale moment voor jou als student om op 1 dag met tal van werkgevers een praatje te slaan en wie weet... ook die eerste job aan de haak te slaan.

Waarom een bezoek brengen aan de stand van Bright Plus?

De consultants van Bright Plus staan voor je klaar om samen uit te zoeken hoe we jouw carrière kunnen lanceren. Kom langs voor een persoonlijk gesprek en ontdek onze vacatures in jouw regio. Samen bekijken we welke job én welke werkgever het beste bij jou passen.

Jobs in office support, sales, management support, marketing, HR, logistiek, aankoop, facilities,... Daarvoor ben je bij Bright Plus aan het juiste adres! We versnellen jouw carrière met vaste en tijdelijke jobs, projectmatig werk, ontwikkelingsmogelijkheden en loopbaanadvies. Samen leiden we je carrière in goede banen!

Hoe, wat, waar?

  • Woensdag 20 maart 2024 
  • 15:00 - 18:00
  • KU Leuven Campus Opera

Tot dan!