Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de Events

Jobbeurs UCLL Campus Diepenbeek

jobbeurs ucll campus diepenbeek

Ben je op zoek naar een job in regio Hasselt? Kom langs bij onze stand op de Jobbeurs UCLL Campus Diepenbeek en ontdek jouw mogelijkheden.

Jobbeurs UCLL Campus Diepenbeek

Ben je een student in Management (Bedrijfsmanagement, Organisatie & Management, HR Management, ...) en op zoek naar een stage of eerste job - en dan liefst nog in je eigen omgeving? We nodigen je graag uit voor een babbel bij de Bright Plus-stand (stand 91) op de Jobbeurs van UCLL Campus Diepenbeek. Krijg carrière-advies op maat en bekijk samen met onze consultants hoe Bright Plus je kan ondersteunen in je zoektocht. We kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!

Een kleine tip: upload je cv hier of breng een kopie mee. Zo kunnen we meteen kijken welke jobs in onze database aansluiten bij jouw profiel.

Veel succes!

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Je kan de campus vlot bereiken via verschillende buslijnen die passeren langs de campus of met de trein vanaf het station van Diepenbeek of Hasselt. 

Met de auto of carpoolen?
Er is gratis, ruime parking op de campus maar opgelet: de meeste plaatsen zijn snel ingenomen. Er wordt aangeraden om te carpoolen of je wagen wat verder te parkeren en eventueel te voet, met de fiets of bus tot de campus te komen.