Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de Events

Late Night Jobevent | Regio Geel

late night jobevent Hasselt

Op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging maar helaas geen tijd overdag voor een gesprek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want Bright Plus Geel organiseert ’s avonds een Late Night Job Event voor de regio Turnhout! Hét moment voor een eerste telefonische kennismaking.

Waarom een Late Night Job Event?

We vinden het belangrijk om jou te leren kennen en we weten dat het niet altijd evident is om dit doorheen de werkdag te doen. Daarom springen wij zelf wat flexibeler om met onze tijd en ontvangen we jou ook graag na de kantooruren voor een eerste telefonisch kennismakingsgesprek.

Hoe verloopt de kennismaking?

Graag doorlopen wij samen met jou in een telefonisch gesprek je cv en verwachtingen bij een nieuwe job. Wie weet staat de geknipte job jou op te wachten. Jobs in Administratie & Office, Sales & Customer Service, Human Resources, Marketing & Communicatie, Logistiek, Aankoop en Facilities. Dat vind je bij Bright Plus Geel! 

Je plaats reserveren

Interesse? Contacteer ons via email op cvgeel@brightplus.be, dan houden wij alvast een plaatsje vrij voor jou in onze agenda.

Ben je niet vrij op 28 februari? Neem zeker contact met ons op, dan bekijken wij graag andere mogelijkheden.
 

Bright Plus Geel
Antwerpseweg 1, 2440 Geel
 014 25 81 00
cvgeel@brightplus.be