Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de Events

Late Night Jobevent | Regio Hasselt

late night jobevent Hasselt

Op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want Bright Plus Hasselt staat voor jou klaar, zelfs na je werkuren, tijdens een Late Night Jobevent! Hét moment voor een eerste online kennismaking.

Waarom een Late Night Jobevent?

We vinden het belangrijk om jou te leren kennen en we weten dat het niet altijd evident is om dit doorheen de werkdag te doen. Daarom springen wij zelf wat flexibeler om met onze tijd en ontvangen we jou ook graag na de kantooruren voor een eerste online kennismakingsgesprek.

Hoe verloopt de kennismaking?

Graag doorlopen wij samen met jou in een online gesprek je verwachtingen bij een nieuwe job. Daarnaast bespreken we niet alleen gepaste vacatures, maar kijken we ook samen naar jouw cv en bieden we graag adviesverlening rond jouw profiel. Wie weet staat de geknipte job jou op te wachten. Jobs in Administratie & Office, Sales & Customer Service, Human Resources, Marketing & Communicatie, Logistiek, Aankoop en Facilities. Dat vind je bij Bright Plus Hasselt! 

Je plaats reserveren

Interesse? Schrijf je in op de link of contacteer ons via email op hasselt@brightplus.be, dan houden wij alvast een plaatsje vrij voor jou in onze agenda.

Ben je niet vrij op 19 maart? Neem zeker contact met ons op, dan bekijken wij graag andere mogelijkheden.
 

Bright Plus Hasselt
Kempische Kaai 7/bus 2 (verdieping 2), 3500 Hasselt
011 26 96 86
hasselt@brightplus.be