Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Terug naar de Events

Printemps de l'Emploi Sint-Pieters-Woluwe

Printemps de l'Emploi Sint-Pieters-Woluwe

Op zoek naar een job dicht bij huis zodat je jouw vrije tijd écht nuttig kan spenderen? Breng dan zeker een bezoekje aan de stand van Bright Plus op Printemps de l'Emploi Sint-Pieters-Woluwe! 

Wat is Printemps de l'Emploi Sint-Pieters-Woluwe? 

Printemps de l'Emploi Sint-Pieters-Woluwe verzamelt tal van bedrijven uit de Brusselse regio, om jou als werkzoekende te helpen in jouw zoektocht naar een job dicht bij huis. Je kan er een face-to-face gesprek voeren met werkgevers uit jouw regio, maar kan er ook terecht voor een analyse van jouw cv, loopbaanadvies, ... 

Waarom een bezoek brengen aan de stand van Bright Plus? 

Je weet exact wat je wil: een leuke job die aansluit bij jouw ambities en vaardigheden. En het liefst zo eentje vlakbij huis. Kom langs voor een persoonlijk gesprek met een van onze consultants. Wij bij Bright Plus versnellen je carrière met jobs en opdrachten, heel wat ontwikkelingsmogelijkheden en loopbaanadvies. Samen bekijken we welke job, én welke werkgever, het best bij jou past. Samen leiden we jouw carrière in goede banen. 

Hoe, wat, waar? 

We verwachten jou op 25 april 2024 tussen 14:00 en 17:00 in het Cultureel Centrum (Charles Thielemanslaan 93, 1150 Sint-Pieters-Woluwe). De beurs is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: tram 8-39-44 en bus 36. De toegang is ook helemaal gratis.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar brussels@brightplus.be