Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Groeien bij Bright Plus Outsourcing Solutions

In onze organisatie staat persoonlijke groei centraal. En groeien als persoon, dat kan je op verschillende manieren. We voorzien leerrijke trainingen, talloze webinars en groeitrajecten op maat, zodat jij je volop kan ontplooien. Samen bouwen we aan jouw carrière op de lange termijn. Career makers? That’s us!

Groeimogelijkheden

Hoe kan ik binnen Outsourcing Solutions groeien in mijn rol?

Jouw opstart bij Bright Plus

Al vanaf je eerste werkdag zorgen wij voor een persoonlijk opleidingstraject zodat jij alle kneepjes van het vak leert kennen.

Diploma op zak? Schrijf je dan zeker in voor Bright Young Grads, dé manier om de overstap te maken van de schoolbanken naar de arbeidsmarkt. Ga je als laatstejaarsstudent via Bright Young Grads aan de slag, dan doorloop je een uniek opleidingstraject dat je in no time voorbereidt op jouw eerste job. Tijdens een 4-daagse Masterclass krijg je meer inzicht in je eigen talenten en leer je de eerste kneepjes van het vak. Zo begin je vol zelfvertrouwen aan je eerste project. Daarnaast leer je ook je collega Project Consultants kennen.

Tijdens je eerste weken nodigen we je uit voor een eerste onboarding dag. Op die dag maak je uitgebreid kennis met ons reilen en zeilen: wie is wie, wat is onze visie en missie, welke waarden dragen we hoog in het vaandel en welke diensten bieden we aan? Dat alles en nog veel meer komt aan bod. Bovendien leer je je collega-project consultants kennen en vertrek je met een rugzak vol informatie en heel wat nieuwe inzichten

Na je kennismaking met de organisatie zetten we volop in op de person-team fit. Dat is de match tussen jou als medewerker en je team. Om die fit nog sterker te maken, gebruiken we binnen Bright Plus Management Drives. Dat is een theorie die jouw persoonlijke drijfveren én die van je collega’s in kaart brengt. Tijdens een persoonlijk feedbackmoment geven we je meer informatie over jouw profiel, maar ook dat van je teamleden.

Zo weet jij waar jullie energie van krijgen, maar ook wat jou en je collega’s energie kost. Op die manier spreken we allemaal één gemeenschappelijke taal en zetten we in op een nauwe samenwerking binnen het team.

Sharing is caring. Daarom wordt kennisdeling binnen Bright Plus sterk aangemoedigd. Als Project Consultant leer je in sneltempo bij en loop je zeker en vast ook af en toe tegen uitdagingen aan. Gelukkig kan je hierbij rekenen op een team van meer dan 350 collega’s!

Dankzij ons interne communicatieplatform kun jij je vragen, problemen, uitdagingen met je collega’s delen en rekenen op heel wat steun in de vorm van nuttig advies, tips & tricks of gewoon een lief bericht.

Overtuigd? Solliciteer voor een job bij Outsourcing Solutions of lees meer over Outsourcing Solutions.

Groeien binnen je functie

In de job van (HR) Project Consultant zijn er heel wat groeimogelijkheden. Zo zijn er regelmatig feedbackmomenten en is er ook een jaarlijkse opleiding. Verder kan je je specialiseren, een groeitraject op maat bekomen of deelnemen aan de masterclass.

Bij Bright Plus geloven we in feedback. Jaarlijks organiseren we dan ook een evaluatiegesprek met elke medewerker. Tijdens dit persoonlijk gesprek kijken we vanuit beide partijen naar de behaalde resultaten en leggen we de belangrijkste doelstellingen voor het komende jaar vast. Een evaluatiegesprek is geen eenrichtingsverkeer. Ook jij kan aangeven wat jouw wensen en ambities zijn.

Je hoeft natuurlijk niet te wachten op dat ene jaarlijkse evaluatiemoment. Ook worden er doorheen het jaar verdere feedbackmomenten ingepland, om de afronding van een project en de geplande doelstellingen te bespreken.

Via onze Bright Plus Academy kan je voluit gaan voor je verdere professionele ontwikkeling. Ons Learning & Development team kiest jaarlijks een aantal leerrijke en uitdagende opleidingen uit voor onze medewerkers. Hierbij wordt er rekening gehouden met jouw ervaring, jouw detacheringsdomein en de skills die op dat moment spelen op de arbeidsmarkt.  Heb je daarnaast nog nood aan een opleiding op maat? Dan kan je contact opnemen met jouw HR Business Partner om te bekijken wat mogelijk is.

Bij Bright Plus Outsourcing Solutions kan je kiezen voor één van onze drie gespecialiseerde teams: het Projectteam, het Hr-team en het Freelanceteam. Maak jij graag de switch tussen één van deze teams? Dat kan! In overleg met jouw Project Leader kijken we graag naar de mogelijkheden om van deze overstap een succes te maken. 

Ben je gelukkig in je job, maar toch op zoek naar wat extra uitdaging? Ook dan heeft Bright Plus heel wat mogelijkheden te bieden. Afhankelijk van jouw ambities en wensen, kijken we samen naar mogelijke projecten waar jij je tanden in kan zetten. Zo ontwikkel jij nieuwe skills zonder daarom de overstap te moeten maken naar een volledig nieuwe functie.

Heb je meer dan 8 jaar werkervaring? En heb je ambitie om verder te groeien binnen jouw functie? Dan heb je de mogelijkheid je kandidaat te stellen voor de Masterclass. Deelnemers aan dit programma doorlopen een intensief traject waarbij leadership skills en het behalen van een duidelijk resultaat centraal staan. Zo kun jij als Project Consultant de nodige competenties aanscherpen om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. Op het einde van dit traject mag jij je rekenen op een aangepaste functietitel en natuurlijk ook de nodige bubbels om op jouw resultaat te klinken!

Overtuigd? Solliciteer voor een job bij Outsourcing Solutions of lees meer over Outsourcing Solutions.

Doorgroeien binnen Bright Plus

Ook binnen ons bedrijf en onze groep heb je zicht op mooie carrièrekansen.

Wist je dat bijna al onze interne vacatures door onze eigen medewerkers worden ingevuld? Dat is een win-win: onze medewerkers kunnen zich verder ontwikkelen door meer verantwoordelijkheden op te nemen en wij behouden toffe collega’s met bakken expertise en kennis van onze sector.

Bright Plus maakt deel uit van Recruit Global Staffing (RGF), één van ‘s werelds grootste HR-dienstverleners met kantoren in Australië, Azië, Europa en Noord-Amerika. Dat betekent dat ook een carrière binnen onze zusterbedrijven een optie is. Groeien kan binnen Bright Plus, maar ook binnen de grotere groep waarvan we deel uitmaken.

Testimonials

Project Consultants getuigen

 • Melissa, Mid-Project Consultant sinds 2017

  Dankzij mijn job kan ik met een vast contract verantwoord afwisselen van job én tegelijk tonnen ervaring opdoen.

  Lees meer
 • David, Mid-Project Consultant sinds 2019

  Je bent niet zomaar 'een tijdelijke werkkracht', maar de klant heeft jouw profiel gewoon keihard nodig om te kunnen blijven draaien.

  Lees meer
 • Lies, Mid-Project Consultant sinds 2019

  Je kan steeds terecht bij jouw projectleader die steevast klaar voor je staat met een luisterend oor.

  Lees meer

Overtuigd? Solliciteer voor een job bij Outsourcing Solutions of lees meer over Outsourcing Solutions.

Coaching

Coaching om echt te groeien

Blogs

Laat je inspireren door de verhalen en artikels op onze blog

Onze blog vormt een inspiratiebron voor wie z'n blik wil verbreden, z'n kennis wil uitbreiden of z'n manier van werken wil veranderen.

Tools

Met onze online tools bieden we jou de nodige digitale duwtjes in de rug

Bij Bright Plus helpen we je graag vooruit! Daarvoor kun je uiteraard terecht bij de experts in onze kantoren, maar ook online zijn we er voor jou.

Webinars

Met onze webinars blijf je je skills verder uitbouwen en aanscherpen

Je kennis bijspijkeren hoeft niet altijd lang te duren. Neem een kijkje op onze trainingspagina en schrijf je in voor een webinar van één uur.