Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Online sinds 10/07/2024

Sales Analyst - Bedrijfswagen in Oudsbergen

Ben jij zowel analytisch als klantgericht? Ga jij graag aan de slag met vraagstukken en uitdagingen voor diverse markten? Dan is de job van Sales Analyst in Oudsbergen zeker iets voor jou. Solliciteer nu!

In jouw rol als Sales Analyst voer je analyses uit, variërend van het onderzoeken van order- en retourgedrag tot het opvolgen van KPI’s. Op basis van je analyses formuleer je conclusies en oplossingen om de efficiëntie van de processen te verbeteren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en testen van updates in de IT-systemen. Je stelt verbeteringen voor voor verschillende systemen.

Eén van je andere verantwoordelijkheden is samen met je collega’s van andere afdelingen het proces van projecten bewaakt. Je focus ligt op continue verbetering van processen en systemen. Zo garaandeer je de service en tevredenheid van klanten in diverse markten te garanderen.

 Ben jij de geschikte Sales Analyst voor deze job in Oudsbergen?

  • Je beschikt over een bachelor of master diploma en je hebt ervaring in een eerste klantgerichte en/of analytische job.
  • Je bent een teamplayer met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatie vaardigheden in het Nederlands & Engels.
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en streeft naar efficiëntie.
  • Je hebt een goede kennis van MS Office en je houdt ervan om nieuwe software aan te leren.

Wat mag je verwachten in de job van Sales Analyst in Oudsbergen?

  • Je komt terecht in een dynamische en internationaal bedrijf met doorgroeimogelijkheden.
  • Een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen. Je kan rekenen op maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, groepsverzekering, privé-ongevallenverzekering, nettovergoeding, gsm-abonnement én bedrijfswagen.
  • De optie om tot 50% van de tijd vanuit thuis uit te werken.
  • De flexibele werktijden van het glijdende uurrooster voegen extra waarde toe aan de job.
  • Sector: Andere

Je komt terecht in een internationaal bedrijf dat zich focust op het ontwikkelen van talent en je graag helpt om hierin te kunnen groeien. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Solliciteer nu!