Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Bright Plus opnieuw Great Place to Work-certified

Wervings- en selectiekantoor Bright Plus mag zich al voor de 10e keer een Great Place to Work noemen.

1 min. leestijd

De verkiezing Best Workplace is een jaarlijks initiatief van Great Place to Work, een internationale onderzoeks-, advies- en opleidingsinstelling met als missie om fantastische werkplekken te creëren en in stand te houden. In België is Vlerick Business School de officiële partner van Great Place to Work. De scores worden gebaseerd op de feedback van de eigen medewerkers én op een grondige screening van de bedrijfscultuur door de experten van Great Place to Work.

Algemeen directeur Linda Cappelle is vanzelfsprekend heel tevreden met deze 'Great Place to Work-certified'- benoeming. “We zijn enorm blij met deze prachtige erkenning voor Bright Plus als werkgever. Op deze manier geven onze medewerkers namelijk aan dat ze jou als werkgever vertrouwen, trots zijn op hetgeen ze elke dag doen en hun werk ook zinvol vinden. En dat vinden wij enorm belangrijk. De war for talent bereikt vandaag een hoogtepunt en de motivatie van medewerkers is steeds vaker zoek. Het welzijn van onze medewerkers is onze prioriteit en we werken elke dag hard om een fijne werkplek te creëren waarin iedereen zich thuis voelt.”

“Bouwen aan een Great Place to Work doe je eerst en vooral samen, op basis van de input van je medewerkers.” Aldus Linda Cappelle. “Dankzij de bevraging houden we vinger aan de pols en detecteren we de noden van onze medewerkers. Intussen meer dan 10 jaar geleden introduceerden we het Great Place to Work-onderzoek binnen onze organisatie, en op dit elan willen we graag verdergaan. Want onze mensen? Die zijn het investeren meer dan waard!”