Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Online sinds 29/02/2024

Marketing en communicatie manager in Vilvoorde

Bright Plus is bezig aan een stevige opmars. Onze professionele, open en persoonlijke aanpak maakt ons dan ook tot een ‘Plus’ voor zowel jobkandidaten als bedrijven. Om dit verder te zetten, zoeken we een Marketing en communicatie manager in Vilvoorde.

Als marketing & communicatie manager geef je ons bedrijf en ons merk samen met het marketing team mee vorm.

Jouw taken als marketing & communicatie manager

Variatie is zonder meer het sleutelwoord. Je zoomt in en uit, denkt strategisch en praktisch, coacht en observeert, focust op mensen en resultaten, neemt initiatief en delegeert … Maar vooral, je maakt impact. En wel met deze taken en verantwoordelijkheden:

 • Strategische planning en ontwikkeling - Je ontwikkelt en implementeert een geïntegreerde marketing- en communicatiestrategie die in lijn ligt met de bedrijfsdoelstellingen, inclusief het identificeren van groeikansen en het opstellen van een jaarplan en -budget.
 • Merkbeheer en positionering - Je staat in voor het beheren en versterken van de merkidentiteit en -consistentie in alle communicatiekanalen, inclusief het ontwikkelen van campagnes om de merkzichtbaarheid te vergroten en de merkwaarde te verhogen.
 • Team aansturen – Je geeft leiding aan een team van 5 marketing collega's om effectieve campagnes en content te produceren voor diverse kanalen, zowel online, offline als op sociale media. Elke week start met een teammeeting om de focus voor de komende dagen te bepalen en indien nodig snel bij te sturen.
 • Uitvoering van het marketing- en communicatieplan - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de uitvoering van events, beurzen en (media)partnerships om de marketingdoelstellingen te ondersteunen. Je ontwikkelt en implementeert PR- en communicatieactiviteiten om positieve media-aandacht te genereren. Hiervoor werk je dankzij een vlekkeloze communicatie samen met andere afdelingen, zoals Sales, HR en BPM.
 • Analyse & rapportage - Je monitort en analyseert de marketing- en communicatie-inspanningen en rapporteert over de prestaties, inclusief het evalueren van de ROI op campagnes en het bijsturen van strategieën op basis van verkregen inzichten. Daarnaast houd je continu de markttrends en concurrentie in de gaten, zodat je het merk kunt differentiëren en een relevante positionering kunt behouden.

Naast ambitie, relevante werkervaring en veel interesse in hr, sales en people management heb je:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen de recruitment- of HR-sector
 • Sterke feeling voor marketing- en communicatietrends en een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle strategieën
 • Uitstekende schrijfvaardigheden en ervaring in het creëren van boeiende content voor verschillende kanalen
 • Bekendheid met SEO-technieken en ervaring in het optimaliseren van content voor online zichtbaarheid
 • Ervaring met social media management tools
 • Analytisch denkvermogen
 • Ervaring in het gebruik van data om marketing- en communicatie-inspanningen te evalueren en resultaten te optimaliseren
 • Sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren
 • Je bent een uitstekende people manager die het marketingteam weet te motiveren en inspireren
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands, Frans en Engels

Wat bieden we de marketing & communicatie manager?

Hier staat doorgaans een marktconform, competitief of aantrekkelijk loon. Maar wat betekent dat concreet?
Kijk hoe Bright Plus voor een onderscheidende verloning en erkenning kiest:

Optimalisering loon – Via benchmarking garanderen we een mooi brutoloon. Bovendien mag je rekenen op een interessant bonussysteem.

Extralegale voordelen – Naast verschillende mobiliteitsopties (zoals een bedrijfswagen met tankkaart, elektrische fiets of mobiliteitsbudget), bieden we je ook een gsm-abonnement, maaltijd- en ecocheques, een onkostenvergoeding, verzekeringen en bonussen (cao 90 en variabele verloning). Met dit pakket onderscheiden we ons in de markt.

Work-life balance - want wij gaan voor gelukkige medewerkers! Wij bieden je daarom 32 verlofdagen, een flexibel uurrooster én de mogelijkheid tot thuiswerk.

Motiverende werkomgeving – Bright Plus is al 15 jaar een Great Place to Work. Bij ons ben je geen nummer maar een gezicht, een individu, een persoon. Onze medewerkers zijn niet voor niets de ‘Plus’ in Bright Plus.

Groei, groei, groei – Als Marketing Manager zet jij Bright Plus mee op de kaart. Je krijgt dan ook alle kansen om je te verdiepen in de rol, maar evengoed om je kennis te verbreden door andere taken op te nemen. Dankzij een traject op maat ben je uitstekend voorbereid op je rol.

Compleet welzijnsbeleid – We investeren in een gezond, gelukkig, gemotiveerd, geïnformeerd en getalenteerd team. Daarnaast zetten we ons als geëngageerde collega’s in voor tal van sociale en milieuprojecten.

Fun en ontspanning – Denk aan gezellige lunches, teambuildings, incentivetrips en andere leuke extra’s. Work hard, play hard, dat is ons motto!

 • Sector: Diensten

Wie is Bright Plus?

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller zijn we de marktleider in het matchen van meertalige professionals met bedrijven op zoek naar talent. Ons betrouwbaar team van 90 hr-specialisten, verspreid over 16 kantoren in België, zorgt elke dag voor de echte ‘plus’. We kiezen daarbij resoluut voor een persoonlijke, open en professionele aanpak. En wie weet doen we dat binnenkort samen met jou.

Interesse? Solliciteer nu voor de job van Marketing & communicatie manager