Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Online sinds 11/06/2024

Stagiair HR Consultant in Mechelen

Ben je op zoek naar een HR traineeship waar je jouw kennis kan omzetten in de praktijk? Als Stagiair HR Consultant kom je terecht bij een Great Place to Work in Mechelen. Solliciteer voor een boeiende stage!

De taken die je als Stagiair HR Consultant voor jouw rekening neemt:

 • Recruitment: het juiste talent vinden, is jouw missie. Je volgt de instroom op van het kantoor en zoekt zelf op jobboards. Ook via social media weet jij de geschikte kandidaten te vinden.
 • Cv screening en Interviews: Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de sollicitant zoekt. De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant agenda’s makkelijk in.
 • HR Administratie: Goed begonnen, is half gewonnen. Kandidatenprofielen aanvullen en updaten dat hoort er ook bij want een sterke database zorgt voor een efficiënte opvolging.
 • Employer Branding: Vacatures of mailings uitschrijven? Als Stagiair HR Consultant weet jij ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen. Verder ben je graag verbonden met de organisatie van jobdagen en neem je actief deel aan jobbeurzen.

Als Stagiair HR Consultant beschik je – bijna – over een bachelor- of masterdiploma. Je weet wat ze zeggen over die laatste loodjes… Verder herken je je in deze kenmerken:

 • Organisatorische skills? Oh ja! Via overleg met het team weet jij perfect wat de prio’s zijn.
 • Je staat open om nieuwe skills en inzichten te leren. Je bent een durver: bellen naar nieuwe sollicitanten schrikt jou niet af. Integendeel, jij spot talent at first sight!
 • Je communiceert helder en open. Jouw Nederlands is spot-on, ook in het Frans en Engels trek jij je prima uit de slag.
 • The Bright vibe: Samen met je collega’s op een gestructureerde manier talent matchen. Bij ons is niemand een nummer maar een gezicht, een individu, een persoon. Ook als trainee maak je deel uit van de ‘Plus’ in Bright Plus. Gedreven collega’s die successen vieren, eens gezellig gaan lunchen en humor kunnen appreciëren. Bring it on!
 • Een stage met invloed: Iedere dag help jij mensen aan een nieuwe job. Een job die hen doet groeien en waar ze gelukkig van worden. En iedere dag bieden we organisaties ondersteuning. Ondersteuning waardoor ze nog beter presteren. Zo heb jij een invloed op het leven van honderden mensen. En daar worden wij gelukkig van.
 • Ruimte voor groei: we investeren volop in jou als stagiair / stagiaire. Door opleiding on the job, coaching, beoordeling- en wekelijkse feedbackmomenten. Naar gelang je eigen ambities, groeit jouw takenpakket mee.
 • Springplank naar je eerste job: Na een unieke stage als Stagiair HR Consultant sta je zelfzeker in je schoenen. Én leer je jezelf weer wat beter kennen. Zin om te blijven werken als HR Consultant? Getriggerd om verder jouw ervaring op te bouwen als Project Consultant? Of ga je toch verder studeren? Alles is een optie. Jij zit achter het stuur van jouw carrière. En wij weten als geen ander dat je klaar bent voor het bedrijfsleven.
 • Sector: Andere

Meertalige assistants selecteren, rekruteren en uitzenden. Hen outsourcen en opleiden. Dát is wat Bright Plus doet, al meer dan 25 jaar lang. Vandaag zijn we marktleider in onze niche.

Bright Plus heeft oog voor talent. Wij zoeken assistants: zowel young potentials als ervaren kandidaten. Zij gaan aan de slag als personal assistant, allround assistant óf gespecialiseerd in hr, logistiek en marketing. Zo helpen zij onze klanten vooruit: grote en kleine bedrijven in 101 sectoren, die rekenen op maatwerk en professioneel advies.