Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Werken bij Bright Plus: hoe ziet dat eruit?

Bij Bright Plus is het fijn werken. Samen met een 90-tal collega’s gaan we elke dag voor de beste resultaten, de leukste uitdagingen en de tofste sfeer. Onze mensen doen hun job graag en zoeken elke dag met plezier naar de juiste match tussen klant en kandidaat. Ja, zelfs op maandag! Nog wat overtuiging nodig? We laten je graag zelf oordelen.

Jolien Nulens

3 min. leestijd

Bright People

Waarom onze mensen nu elke dag graag naar kantoor vertrekken? Eerst en vooral voor hun collega’s. Want bij ons mag er gelachen worden. Op maandagochtend even het weekend bespreken met je collega? Vooral doen! Doorheen de jaren groeide ons team uit tot een hechte groep. En dat maakt het bij Bright Plus zo fijn werken.

We werken hard, maar humor en fun blijven ook belangrijk. Dus bereid je al maar voor op verschillende teamevents. Onze jaarlijkse kick-off, verschillende opleidingen, avontuurlijke teambuildings, deelnames aan sportevents of zelfs citytrips naar het buitenland: we beloven dat je je hier snel thuis zal voelen.

Bright Vision

Wij spenderen zoveel tijd op het werk. Een toffe job vinden is dus geen overbodige luxe. En dat weten we bij Bright Plus ook. Wij hebben een duidelijke missie en visie: mensen helpen aan een job die echt bij hen past. Want het zoeken naar een nieuwe functie is niet evident, dat weten we. In al onze teams zit veel expertise, ervaring en commitment. Het is onze ambitie om kandidaten iedere dag opnieuw te inspireren en hen te helpen om een mooie carrière uit te bouwen. ’s Avonds naar huis rijden wetende dat we mensen aan hun droomjob hebben geholpen: daar doen we het voor.

Bright Great Place to Work

In 10 jaar tijd zijn we 7 keer uitgeroepen tot ‘Great Place to Work’. Heeft dat nog verdere uitleg nodig? In het kort. Great Place to Work is een internationaal Instituut dat onderzoek voert naar de beste werkgevers ter wereld. Ze geven bedrijven advies en lijsten op waar het nu écht leuk is om te werken. Handig om te weten wanneer je solliciteert. En ook nuttig voor ons, want met die waardevolle feedback slagen we erin om voor onze mensen een steeds betere werkplek te zijn.

Binnen onze organisatie staan onze mensen centraal: zij zijn de Plus in Bright Plus en hun welzijn is voor absolute prioriteit. We doen er alles aan om hen te helpen zich goed in hun vel te voelen, zowel mentaal als fysiek. We hebben er zelfs een speciaal beleid voor. En nee, dat draait niet alleen om voeding en bewegen. Maar ook om stress, de balans vinden tussen werk en privé, persoonlijke doelen stellen én die behalen. Al dan niet met onze hulp.

Bright Results

Bij Bright Plus is er volop ruimte om te experimenteren, te leren en in te spelen op de veranderende wereld. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Want onze hele organisatie past zich vlotjes aan de snel veranderende arbeidsmarkt aan. Door onze dienstverlening telkens flexibel aan te passen, kunnen we onze positie als marktleider behouden. Het aantal vestigingen nam doorheen de jaren toe, we hebben een breder aanbod, zetten in op digitalisering en ook in het buitenland groeide onze aanwezigheid. Denk jij graag out of the box, heb je geen schrik van wat uitdaging en vind je het fijn om samen met je team mee te bouwen aan schitterende resultaten? Dan zit je goed bij Bright Plus.

Bright Career

Onze organisatie groeit, en jij groeit gewoon mee. Want we helpen jou om elke dag een beetje beter te worden. Onze medewerkers kunnen hun talenten laten zien en ontwikkelen, want wij geloven dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. Daarom voorzien we opleidingen, workshops en teambuildingactiviteiten. Het takenpakket wordt afgestemd op de drijfveren en ambities van onze mensen. Zo maken onze medewerkers niet alleen het verschil voor onze klanten en kandidaten, maar ook voor zichzelf.

Zie jij jezelf ook wel werken bij Bright Plus? Kijk eens rond, leer ons kennen. We horen graag van je.

Over de auteur

Jolien Nulens

Als HR Marketeer bij Bright Plus vorm ik de link tussen HR en Marketing. Een beetje een vreemde combinatie, hoor ik je denken. Maar de juiste mensen op de juiste plaats, dat is mijn uitdaging. Hoe hou je jouw werknemers gelukkig en jouw Employer Brand sterk? Eigenlijk door met een marketingbril naar HR te kijken. Mensen zijn niet alleen het belangrijkste kapitaal van een bedrijf, maar ook het visitekaartje, échte ambassadeurs. En daar hou ik me dagelijks vol enthousiasme en passie mee bezig.

Lees meer van deze auteur