Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Studeren en werken combineren? Dat kan!

Ben jij op zoek naar een job in het weekend of gewoon ’s avonds? Of op zoek naar een tijdelijke job om te combineren met je studies? Kantoorjob tijdens het schooljaar of vakantiejob, bij Bright Plus ben je op de juiste plaats. Wij bieden studentenjobs in alle regio’s van België.

Waarom een studentenjob?

Een studentenjob opent heel wat deuren

Maak impact

Met een studentenjob verdien je meer dan geld. Je zet immers je eerste stappen in je professionele carrière. Je werkt voor het eerst samen met collega's, leert jezelf professioneel kennen en bouwt een eerste ervaring op. Wie weet vind je er later ook een stage of start je er jouw eerste job met een vast contract.

Zet kennis om in praktijk

Kies voor een studentenjob die ligt in het verlengde ligt van je studies. Zo krijg je een eerste indruk van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Sluit de job aan bij jou als persoon? Liggen de taken binnen jouw verwachtingen? Kortom, vind je hierin jouw professionele drive en passie.

Verrijk jouw cv

Als je op zoek gaat naar jouw eerste job, is het aanbod voor starters soms beperkt. Bedrijven verwachten vaak een eerste ervaring. Met een relevante studentenjob kan jij je toekomstige werkgever overtuigen van jouw kennis en kunnen. Je hebt dus een streepje voor op andere kandidaten en op jouw eerste vast inkomen.

Hoe we jou helpen

Solliciteren vraagt tijd, laat je begeleiden door een expert

Stages en studentenjobs

Ben je op zoek naar een stage of studentenjob? Bij Bright Plus staat de persoonlijke relatie met de kandidaat voorop. Je komt dus niet terecht bij een grote generalist maar een gespecialiseerd selectiekantoor.  Vind je niets in ons stage- of studentenaanbod? Bezorg ons jouw cv spontaan en we bekijken graag mogelijkheden op maat. 

Bright Young Grads

Pas afgestudeerd en op zoek naar een job? Dankzij ons Bright Young Grad-programma bouw jij met een vast contract volop aan jouw eerste werkervaringen. Naast de job van Junior Project Consultant neem je ook deel aan een driedaagse masterclass waarin we je begeleiden naar de opstart van je eerste project.

Jouw eerste job

Een starterjob vinden is niet altijd even makkelijk. Naast jouw professionele agent zijn we ook een lange-termijnpartner met onze klanten. Solliciteren via Bright Plus betekent dat je al een voet tussen de deur hebt bij heel wat bedrijven. Ook kennen wij de interne bedrijfsculturen waardoor we jou verzekeren van een perfecte jobmatch.

Niet gevonden wat je zocht? Solliciteer spontaan

startersgids voor laatstejaarsstudenten

Alles wat je moet weten om je eerste job te vinden

Je behaalde net je diploma en je vraagt je af hoe het nu verder moet om die eerste job te strikken. Vanuit onze expertise geven we je doorheen deze brochure graag een aantal tips om je zoektocht naar die ideale job van A tot Z succesvol aan te pakken én af te ronden.

In onze gratis startersgids ontdek je

  • hoe je een job vindt die aansluit bij wat je zoekt;
  • welke contractvormen er bestaan;
  • hoe je met succes solliciteert;
  • je eerste loon, wat mag je daarvan verwachten?
Download de startersgids

Blijf mee

Alle nuttige info voor studenten en schoolverlaters op één plek

Openstaande stage- en studentenvacatures