Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Een job in sales… ben jij verkocht?

Ga jij altijd met de beste koopjes naar huis na je bezoek aan de rommelmarkt? Overtuig je iedereen met je vlotte aanpak, doordachte argumenten en hartelijke glimlach? Dan ben jij een geboren verkoper. Ontdek waarom werken in sales fantastisch is.

Bright Plus

2 min. leestijd

Met sales heb je zekerheid op zak

  • Je hebt altijd werk genoeg

De wereld verandert en de toekomst ken je niet, maar verkopers blijven altijd nodig. Met ervaring in sales op je cv gooi je deuren open en vind jij die nieuwe job in een mum van tijd.

  • Je verdient goed de kost

Verkopers zorgen voor een groot deel van de inkomsten van een bedrijf. Daarom verdien je met een job in sales goed de kost. Als je ervaring opbouwt en kunt uitpakken met zelfgeschreven succesverhalen, stijgt je marktwaarde pijlsnel. En je loon volgt uiteraard. Benieuwd naar je mogelijke loon? Simuleer jouw salaris.

  • Je krijgt een extraatje

In sales werk je met doelstellingen. Doe jij je werk goed? Dan voel je dat aan je portemonnee. Wanneer je jouw targets behaalt, vertaalt dat zich vaak in een mooi extraatje op je rekening. Een bonus is de ultieme motivator en dankbetuiging voor je arbeid.

Met een job in sales heb jij de touwtjes in handen

  • Je bepaalt zelf je succes

Natuurlijk is talent mooi meegenomen, maar je resultaten weerspiegelen vooral je inzet. Spring jij elke dag je job in met focus, en school je jezelf continu bij? Dan schiet je succes de lucht in en pluk je de welverdiende vruchten van je harde werk.

  • Je plant je dagen zelf

Vrijheid staat centraal bij een job als verkoper. Je onderhoudt zelf je portefeuille, belt je klanten op en bewaakt je eigen agenda. Wat de komende weken brengen, blijft een verrassing en je plant je flexibele schema in op basis van je noden.

  • Je mogelijkheden zijn eindeloos

Praat je liefst dag en nacht over elegante oldtimers en de meest gesofisticeerde racekarren op de baan? Of ga je liever helemaal op in de vernuftigste multimedia? In elke sector en bedrijfstak is er nood aan verkopers.

In sales krijg je de unieke kans om je interesses en je job samen te gieten. Denk na over jouw hobby’s en speur de markt af naar de verkopersrol waarin jij je passie optimaal benut.

Kiezen voor sales is kiezen voor persoonlijkheid

  • Je ontwikkelt people skills

Een dag als verkoper is een dag gevuld met menselijk contact. Je collega’s, prospects en trouwe klanten te woord staan, is een belangrijk deel van je dagelijkse routine. In sneltempo leer je dialogen aan te gaan, ijzersterk te argumenteren en lichaamstaal te lezen als de beste. Je trekt iedere klant met je mee en en zet zo een duurzaam netwerk op poten.

  • Je bouwt zelfvertrouwen op

Een goede verkoper is assertief. Hoe zelfverzekerder je overkomt, hoe meer vertrouwen je schept bij je klant. Durf je mensen aan te spreken en je mening te geven? En onderbouw je je visie met goede argumenten? Dan heb jij alles in huis voor een geslaagd verkoopgesprek.

  • Je maakt impact

Jouw salespitch verandert de keuzes van je klant. Je job beïnvloedt dus niet alleen je eigen leven, maar ook dat van anderen. Op jouw unieke manier pak je mensen in en bezorg je hen producten en diensten die hun leven eenvoudiger maken. Je maakt impact en je werkdag krijgt betekenis.

Events en trainingen op de agenda

event

Printemps de l'Emploi Sint-Pieters-Woluwe

Sint-Pieters-Woluwe

app.event.read_more

event

Opendeurdag studenten | Bright Plus Vilvoorde 26 april
app.event.read_more