Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Bring a friend en verdien €2000!

Een vriend of vriendin aan een leuke job helpen én er voor beloond worden door Bright Plus? Jep, dat kan! Jij versterkt ons team met een nieuwe collega, wij trakteren jou op €2000. Ontdek alles over onze ‘Bring a friend’ actie en duik in je netwerk.

Bring A Friend Outsourcing Solutions

Vergroot ons team en verdien €2000!

Heb jij een vriend, vriendin, broer, zus of misschien gewoon een verre kennis die op zoek is naar een leuke nieuwe job? En zou je een financieel extraatje op het einde van de maand wel eens kunnen gebruiken? Dan hebben wij geweldig goed nieuws voor jou, want Bright Plus rekruteert! 

Hoe deelnemen?

Het enige wat je hoeft te doen om die supertoffe collega en dat extraatje te scoren, is ons de contactgegevens van jouw werkzoekende vriend(in) bezorgen via dit formulier. Daarna gaan wij razendsnel over tot actie. We nemen contact op en bekijken of er effectief een match is. Is jouw vriend(in) minimum 3 maanden aan de slag bij Bright Plus of Bright Plus Outsourcing Solutions? Dan ontvang jij een brutopremie van €2000! Piece of cake!

Overtuigd?

Klinkt dat als muziek in je oren? Neem dan vandaag nog deel aan deze actie. Hop, verzamel die contactgegevens, bezorg je vriend(in) een leuke job en vier dit samen op het volgende event!*

*Enkel geldig voor interne medewerkers van Bright Plus en van Bright Plus Outsourcing Solutions en van toepassing op nog onbekende kandidaten binnen Bright Plus. Bekijk de volledige actievoorwaarden.

Bring a friend formulier