Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Onze missie, visie en waarden

Bij Bright Plus smijten we ons elke dag om de juiste match te garanderen. We leren onze klanten en kandidaten door en door kennen, en willen weten wat er speelt in hun hoofd én hun hart. Dat is voor ons de basis van een fijne samenwerking.

Onze missie

Wat we willen bereiken

Missie 1

De perfecte balans tussen persoonlijk en digitaal

Een combinatie van een persoonlijke en digitale aanpak wint meer dan ooit aan belang. We moeten een stevige band opbouwen.

Missie 2

We willen je beter leren kennen

Maak je geen zorgen: we hoeven niet te weten wat je gisterenavond gegeten hebt. We zijn wél benieuwd naar je verwachtingen, drijfveren en wensen.

Missie 3

Open communicatie

Om je alle kansen te bieden, geven we je graag de nodige (digitale) duwtjes in de rug.

Onze visie

Hoe wij de wereld zien

Match making

De beste matchmaker op de markt

Dat doen we door onze klanten en kandidaten te begrijpen, en te koppelen aan een werkgever of werknemer die volledig aan je verwachtingen voldoet.

Career making

Maar ook career makers

We blijven ondersteunen met innovatieve tools die helpen bij het uitbouwen en het verder aanscherpen van je skills of het versterken van een team.

Group 4 Created with Sketch. That’s us
Group 4 Created with Sketch. That’s us
Group 4 Created with Sketch. That’s us

Onze waarden

Consistente kwaliteit

Bij Bright Plus gaan we voor kwaliteit, altijd en overal. Dat betekent dat we bij elk contact ervoor zorgen dat je meerwaarde ervaart.

Bright Plus wil niet alleen de juiste persoon op de juiste plek plaatsen. We willen ook ondersteunen en adviseren waar nodig. Wij zijn een echte partner.

Persoonlijk

Je snelsnel ontmoeten en zo jobs voorstellen? Dat staat heel ver af van hoe we te werk gaan. We nemen ruim de tijd om je écht te leren kennen.

De persoonlijke aanpak van Bright Plus is een van de redenen waarom ik hier na zoveel jaar nog altijd graag en met veel enthousiasme werk.

Open en positief

Is het glas half vol of half leeg? Bij Bright Plus kennen we het antwoord op die vraag al lang. Wij gaan namelijk altijd op zoek naar het positieve.

Op al onze gadgets prijkt de slogan ‘Do what you love, love what you do’. En dat vat de sfeer bij Bright Plus perfect samen.

Wil je graag werken bij Bright Plus?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken.