Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Starters stap voor stap begeleiden doorheen hun carrière, dat is ons ding.

Bij Bright Plus zijn we echte Career Makers. Wij zijn de plus tussen bedrijven en startende professionals. Of je nu je carrière wil starten in administratie, hr, sales, marketing of logistiek. Bright Plus boost de carrière van meertalige professionals. Al 30 jaar lang.

Hoe we jou helpen

Solliciteren vraagt tijd, laat je begeleiden door een expert

afbeelding starter

Jouw eerste job

Een starterjob vinden is niet altijd even makkelijk. Naast jouw professionele agent zijn we ook een lange-termijnpartner met onze klanten. Solliciteren via Bright Plus betekent dus dat je al een voet tussen de deur hebt bij heel wat bedrijven. Ook kennen wij de interne bedrijfsculturen waardoor we jou verzekeren van een perfecte jobmatch.

afbeelding Bright Young Grads

Bright Young Grads

Pas afgestudeerd en op zoek naar een job? Dankzij ons Bright Young Grad-programma bouw jij met een vast contract volop aan jouw eerste werkervaringen. Naast de job van Junior Project Consultant neem je ook deel aan een driedaagse masterclass waarin we je begeleiden naar de opstart van je eerste project.

twee starters die een selfie nemen

Gids voor starters

Je behaalde net je diploma en je vraagt je af hoe het nu verder moet om die eerste job te strikken. Vanuit onze expertise geven we je doorheen deze brochure graag een aantal tips om je zoektocht naar die ideale job van A tot Z succesvol aan te pakken én af te ronden.

Niet gevonden wat je zocht? Solliciteer spontaan

Een selectiekantoor opent deuren

Bij Bright Plus zijn we echte Career Makers

icoon samenwerken

Begeleiding op maat

Omdat wij weten dat de sprong van de schoolbanken naar de werkvloer best spannend is, staan wij klaar om je te ondersteunen. Samen bespreken we uitgebreid wat jouw wensen en ambities zijn. Enkel zo kunnen we je koppelen aan een werkgever die volledig aan de verwachtingen voldoet.

icoon topbedrijven

Werk bij topbedrijven

Als marktleider in onze niche hebben we over de jaren heen tal van gerenommeerde klanten verzameld, waar jij je talenten volop kan inzetten!

icoon groeitrajecten

Talloze groeikansen

Maar ook na opstart laten we je niet in de steek. We blijven ondersteunen met innovatieve tools die helpen bij het uitbouwen en het verder aanscherpen van je skills zodat jij elke dag kan groeien.

Openstaande vacatures

Blijf mee

Alle nuttige info voor schoolverlaters op één plek

een locatie icoon voor de Bright Plus kantoren

Met 16 kantoren over heel België vind je steeds een rekruteringskantoor in jouw buurt