Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Bring a friend en maak kans op €500

Een vriend of vriendin aan een leuke job helpen én er voor beloond worden door Bright Plus? Jep, dat kan. Ontdek alles over onze Member gets Member-actie en duik in je netwerk.

Member gets member

Hoe werkt de Member gets Member-actie?

Heb jij een vriend, vriendin, broer, zus die op zoek is naar een eerste of nieuwe job? Zoekt een oud-collega naar een job met meer variatie? Stelt een ex-studiegenoot die nieuwe carrière steeds uit? Geef hen een bemoedigend duwtje in de rug! Met de ‘Bring a friend’-actie help je mensen uit je netwerk aan een fantastische nieuwe job en strijk je zelf een brutopremie van €500 op. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Het verloop van de actie

icoon informeren

Stap 1 - informeren

Je bent zelf ingeschreven bij Bright Plus of vond al een job via Bright Plus. Je informeert jouw kennis, die nog niet gekend is bij ons, over Bright Plus en dat je hem/haar bij ons wilt aanbevelen.

icoon aanbevelen

Stap 2 - aanbevelen

Je vult de contactgegevens van jouw kennis in via onderstaand formulier. Bright Plus screent jouw contactpersoon en bekijkt de jobmogelijkheden.

icoon vieren

Stap 3 - vieren

Start jouw kennis op een nieuwe job en presteert hij/zij minstens 3 maanden? Dan ontvang jij een brutopremie van €500.

Overtuigd?

Klinkt dat als muziek in je oren? Neem dan vandaag nog deel aan deze actie en help je vriend of kennis een leuke job! En wie weet ontvang jij binnenkort een brutopremie van €500.

Bring a friend formulier