Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Hear2Work: Naar een inclusieve arbeidsmarkt

In de uitdagende arbeidsmarkt van vandaag is het cruciaal om élk talent in te zetten en ook de juiste match te vinden tussen kandidaat en job. Daarom slaan HR-dienstverlener Bright Plus en Cochlear Benelux, leider in implanteerbare hooroplossingen, de handen in elkaar om kandidaten met een gehooruitdaging te begeleiden naar een job en naar de juiste medische behandeling van het gehoor. Met het Hear2Work-initiatief vergroten we hun arbeidskansen en stimuleren we de arbeidsmarkt en de maatschappij tot meer inclusiviteit.

Wat is Hear2Work

RGF Staffing Belgium en Cochlear Benelux slaan de handen in elkaar

De Belgische overheid heeft de doelstelling om tegen 2030 een werkzaamheidsgraad van 80% te behalen. Dit betekent 600 000 extra werkenden op 7 jaar tijd. Om dit te realiseren is het belangrijk om op maat te werken van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een onderdeel van dit engagement is het project Hear2Work. HR-dienstverlener RGF Staffing Belgium en Cochlear Benelux, leider in implanteerbare hooroplossingen, slaan de handen in elkaar om kandidaten met een gehooruitdaging te begeleiden naar een job en naar de juiste medische behandeling van het gehoor.

In de uitdagende arbeidsmarkt van vandaag is het cruciaal om élk talent in te zetten en ook de juiste match te vinden tussen kandidaat en job. Om dit te realiseren is het belangrijk om op maat te werken van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Jobbegeleiding

We vinden een gepaste job

Heb jij een gehooruitdaging en ben jij op zoek naar een geschikte job? Dan helpt Bright Plus je graag verder. Wij gaan graag met je in gesprek om samen te bepalen welk type job je zoekt en welke verwachtingen je hebt naar jouw toekomstige werkgever. Zo gaan we te werk: 

  • We plannen een eerste kennismakingsgesprek in
  • We brengen jouw wensen en verwachtingen in kaart
  • Samen kijken we naar de beschikbare jobs, bij ons intern of bij één van onze klanten
  • We begeleiden jou en je werkgever persoonlijk bij de sollicitatie, onboarding, opstart én doorheen je carrière
Solliciteer via Hear2Work

Meer weten over Bright Plus? Neem snel een kijkje op onze bedrijfspagina's!

Sollicitatieproces

1

We leren je graag kennen

Interesse om te werken bij Bright Plus of een job via ons te vinden bij één van onze klanten? Solliciteer via één van onderstaande knoppen en vermeld het Hear2Work-project zeker bij je motivatie of cv.

Een HR Consultant neemt je sollicitatie door en contacteert je verder om je loopbaan, wensen en ambities te overlopen. Je kan alles vragen over de job, je toekomstige collega's of de bedrijfscultuur.

2

Talent scan & Interview

Als je gesprek een succes was, vragen we om nog even een online assessment te doen. Zo krijgen we meer inzicht in je competenties, persoonlijkheid en drijfveren.

Daarna nodigen we je uit op interview. Samen met een van onze consultants bespreek je wat jij zoekt in een job en overloop je jouw testresultaten.

3

Voorstellen vacatures

Wij zijn enthousiast over jou als kandidaat. Vervolgens stellen we je verschillende vacatures voor. Iets voor jou? Dan begeleiden wij jouw vlot doorheen de sollicitatieprocedure van de klant.

Zat er een interne vacature bij Bright Plus bij? Dan laten we je graag al eens kennis maken met je team en je manager.

4

Opstart

De perfecte match gevonden voor jou en is iedereen overtuigd? Dan leggen we graag jouw contract klaar.

5

Opvolging, begeleiding en groei

Nadat je van start bent gegaan, houden we regelmatig contact. Daarnaast staan wij jou bij met scherpe artikels, concrete opleidingen en heel wat tools zodat jij je voortduren verder kan ontwikkelen.

1 of 5
2 of 5
3 of 5
4 of 5
5 of 5
1 We leren je graag kennen
2 Talent scan & Interview
3 Voorstellen vacatures
4 Opstart
5 Opvolging, begeleiding en groei

Ga intern aan de slag

Wil je graag werken bij Bright Plus? Solliciteer dan via onderstaande knop en Cinthia bespreekt graag de mogelijkheden met jou.

Solliciteer bij Bright Plus

Vind werk via Bright Plus

Wil je als meertalige professional een job vinden via Bright Plus? Caroline leert je graag beter kennen en stelt je jobs op maat voor.

Vind een job via Bright Plus