Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Onze impact op mens en maatschappij

Een samenleving met gelijke kansen voor iedereen is er een die klaar is voor de toekomst. Als duurzaam HR-bedrijf willen we hier ons steentje bijdragen. We bieden gelijke kansen voor iedereen om zo de ongelijkheid op de arbeidsmarkt stap voor stap weg te werken.

Eerlijke kansen

Gelijkheid, inclusie en diversiteit als prioriteit

De voordelen van een divers en inclusief personeelsbestand liggen voor de hand. Zulke organisaties doen het beter op financieel vlak, de medewerkers zijn meer tevreden en het zorgt voor meer innovatie en creativiteit. Daarom zetten we alles op alles om binnen onze organisatie even representatief en inclusief te zijn als onze samenleving tegen 2030. 

Dat doen we aan de hand van audits naar equal pay, een managementteam dat voor 85% uit vrouwen bestaat of maandelijkse Diversity Days en Curiosity Cafés om samen in gesprek te gaan over dit topic. Want een divers en inclusief bedrijf draagt bij tot persoonlijke groei, meer begrip voor elkaar en een inclusievere wereld voor iedereen.

Zin om zelf bij een duurzame werkgever aan de slag te gaan? Bekijk onze interne jobs of solliciteer spontaan.

Hear2Work

Hear2Work: Career makers voor personen met een auditieve uitdaging

In de uitdagende arbeidsmarkt van vandaag is het cruciaal om élk talent in te zetten. Dat geldt ook voor mensen met gehoorverlies. Vaak is het voor hen moeilijker om een geschikte job en werkgever te vinden. Onder het elan van RGF Staffing Belgium en Cochlear Benelux, leider in implanteerbare hooroplossingen, zet Bright Plus zich in om mensen met gehoorverlies beter te begeleiden naar een job op basis van hun wensen en talenten.

Ontdek het Hear2Work-project

Bright Young Grads

Hire for attitude, train for skills

We kijken naar potentieel en attitude. Dat bewijst het feit dat er heel wat medewerkers en kandidaten zonder de beoogde achtergrond (bvb. ervaring, sector of talenkennis) binnen onze organisatie starten of bij één van onze klanten aan de slag gaan. Wist je dat ook heel wat pas afgestudeerden meteen een vaste job vinden via onze Bright Young Grads Masterclass?

Meer over Bright Young Grads

Kies voor Bright Plus en ervaar de voordelen van een bedrijf dat kansen creëert voor iedereen. Samen bouwen we aan inclusievere en diverse werkplekken, ook buiten de rekruteringssector.