Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Samen naar een groenere en duurzame wereld

Om de levensduur van onze planeet te verlengen, zetten we ons in voor een beschermd en gezond milieu. Het is onze doelstelling om tegen 2030 met al onze bedrijfsactiviteiten klimaatneutraal te zijn. Dat doen we door samen met alle collega’s te recycleren, zo veel mogelijk digitaal te werken, te investeren in duurzame gebouwen en over te schakelen naar hernieuwbare energie. Ontdek onze talrijke initiatieven.

Milieu

Milieubewust ondernemen

We willen niet enkel de gevolgen van klimaatverandering aanpakken, maar vooral de oorzaak onder handen nemen. Sinds eind 2022 zijn onze kantoorgebouwen CO2-neutraal en verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Zo schakelden we over op hernieuwbare energie, kiezen we voor duurzame leveranciers en verkopers, blijven we thuiswerk aanmoedigen en onderzoeken we nieuwe mogelijkheden naar woon-werkverkeer.

Duurzaamheid

Het meest duurzame HR-bedrijf worden? Zet je mensen aan het stuur

Sustainability is al jaren een belangrijk topic voor HR-specialist Bright Plus.  “Onder het elan van RGF Staffing, de groep waar wij deel van uitmaken, zijn wij hier sinds enkele jaren ook actiever mee bezig”, vertelt HR-manager Steven Cavens. Intussen heeft RGF Staffing zelfs de missie om het meest duurzame HR-bedrijf ter wereld te worden tegen 2030. En hierbij helpen alle initiatieven, ook de meest lokale zoals die bij Bright Plus. ”Onze mensen maken hierbij het verschil.”

Lees het artikel

Fietslease

Je wagen inruilen voor alternatief vervoer

Bright Plus zet in op een mobiliteitsbudget zodat ook jij je steentje kan bijdragen. Zo kan je bijvoorbeeld je wagen inruilen voor een abonnement voor het openbaar vervoer of een fiets leasen. Jij zit achter het stuur van jouw mobiliteit.

Ontdek meer over werken bij Bright Plus

Bosplantactie

Een boom voor iedere medewerker

Bright Plus viert 500 project consultants met 500 bomen. Alleen pakten we dit feestje deze keer net iets anders aan. Met 20 collega’s trokken we naar het natuurgebied van Natuurpunt in de Birrebeekvallei te Meise om onder het motto “we plant a tree for every employee” 500 bomen te planten. Die 500 bomen vormen samen een heus Bright Forest waarin de bomen, net als onze project consultants, kunnen groeien.

Lees alles over de actie

Kies voor Bright Plus en ervaar de voordelen van een bedrijf dat duurzaamheid en milieu serieus neemt. Samen bouwen we aan een gezondere, groenere en duurzame toekomst in de recruitmentsector.