Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Samen voor een gezonde werkomgeving

Bij Bright Plus zijn we ervan overtuigd dat je als bedrijf pas succesvol kan zijn als jouw werknemers gelukkig zijn. Sterker nog: dat vormt de basis van ons welzijnsbeleid. Ontdek hoe we investeren in het welzijn van onze medewerkers en kandidaten en welke impact dit heeft op onze organisatie, andere bedrijven en de maatschappij. 

Werkgeluk

Investeren in welzijn voor betrokken medewerkers

Bij Bright Plus geloven we dat welzijn van essentieel belang is voor een gezonde en gelukkige werkomgeving. Het welzijn van onze medewerkers heeft namelijk een directe invloed heeft op hun prestaties, tevredenheid en de kwaliteit van hun werk. We streven dan ook naar een werkomgeving waarin medewerkers zichzelf kunnen zijn.

Om dit te bereiken, staat onze persoonlijke aanpak centraal.  Onze consultants gaan steeds op zoek naar de juiste werkplek waar jij je als kandidaat helemaal thuis zal voelen. Ook voor werkgevers gaan we op zoek naar een match voor de lange termijn. Want wij begrijpen dat gelukkige teams efficiënter en productiever zijn. 

Meer weten hoe wij inzetten op werkgeluk? Lees waarom we al meer dan tien jaar een van de beste Belgische bedrijven om voor te werken zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Het welzijn van onze medewerkers en kandidaten: onze zorg gaat verder dan werk alleen

Bij Bright Plus gaan we verder dan de werkplek. We creëren een ondersteunende en inclusieve omgeving waarin medewerkers en kandidaten zich gewaardeerd en gehoord voelen. We bieden flexibele arbeidsvoorwaarden, stimuleren een goede balans tussen werk en privé en zetten in op persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Met initiatieven zoals opleidingen of een open feedbackcultuur stimuleren we hun mentale én fysieke gezondheid. Al deze acties bepalen we samen met onze medewerkers, zij staan als vitality ambassadors mee aan het roer.

Zin om zelf bij een duurzame werkgever aan de slag te gaan? Bekijk onze interne jobs of solliciteer spontaan.

Welzijnsbeleid

Impact op andere bedrijven: Samen bouwen aan een welzijnsgerichte toekomst

Onze focus op welzijn beperkt zich niet tot onze organisatie. We delen onze expertise en best practices via onze blogs, webinars en events maar geven we ook keynotes op maat van jouw bedrijf.

Zo streven we naar een bredere bewustwording over het belang van welzijn in het bedrijfsleven. We helpen organisaties een welzijnsgerichte cultuur te ontwikkelen waarin medewerkers bloeien en het succes van de organisatie wordt bevorderd.

Ontdek ons welzijnsbeleid

Feedbackcultuur

ESG en welzijn: Onze verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst

Welzijn is een integraal onderdeel van ons personeelsbeleid. We geloven dat een gezonde werkomgeving bijdraagt aan een duurzamere toekomst. We evalueren ons welzijnsbeleid voortdurend om aan de behoeften van medewerkers, kandidaten en de samenleving te voldoen.

We luisteren naar feedback van medewerkers en werken samen met experts om best practices toe te passen. Ons welzijnsbeleid heeft al een sterke impact gehad op tevredenheid, betrokkenheid en productiviteit. Het inspireert andere bedrijven en draagt bij aan een duurzame toekomst in de recruitment- en staffingsector.

Meer over werken bij Bright Plus

Kies voor Bright Plus en ervaar de voordelen van een bedrijf dat welzijn serieus neemt. Samen bouwen we aan een gezonde, gelukkige en duurzame toekomst in de recruitmentsector.